Binnen het ondernemingsteam van REMOTE zijn vijf jonge ondernemers van de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement werkzaam. Onder deze ondernemers zijn zes functies verdeeld, waarbij iedere ondernemer minimaal één functie vervult. Hieronder stellen de ondernemers zich kort voor aan de hand van de toegewezen functie.

Ruben Broere

Met mijn empathisch vermogen en mijn sterke wil kijk ik er naar uit om dit team als directeur te gaan begeleiden. Ik wil mijn ervaring met coaching en lesgeven en mijn sociale vaardigheden toepassen binnen de onderneming. Ik bekleed binnen REMOTE de functie van directeur vanwege mijn passie voor managen en begeleiden.

Sanne van Rie

Als HR-manager van het team, ga ik met mijn empathisch vermogen en mijn sterke communicatieve skills ervoor zorgen dat de sfeer binnen de onderneming goed is. Ik help waar het kan en sta graag voor anderen klaar. Ik geloof erin dat een goede teamspirit REMOTE naar een hoger level kan brengen.

Jordy Jansen

Binnen het ondernemersteam ga ik er met mijn energie en sociale contacten voor zorgen dat de juiste producten op het juiste moment in huis gehaald worden tegen de voordeligste prijs. Om mijn sterke kwaliteiten optimaal te kunnen benutten binnen het team heb ik gekozen voor de functie(s) inkoop- en verkoopmanager.

Shannon Sondagh

Met mijn creatieve blik en mijn kennis hoop ik de marketing binnen de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Binnen REMOTE vervul ik de functie marketingcommunicatiemanager. Deze functie ga ik bekleden door mijn persoonlijke interesse in de communicatie tussen bedrijf en consument toe te passen binnen de onderneming.

Frank van de Mortel

Met mijn passie voor geldstromen en administratie ga ik dit team faciliteren op financieel gebied. Het inspireert mij om uitkomsten tussen rendement en investeringen te onderzoeken en in kaart te brengen. Met de functie financieel manager ga ik dit realiseren binnen de onderneming. De ondernemersdenkstijl die mij typeert is die van een pionier. Mijn sterke punten liggen vooral bij mijn prestatiegerichtheid en mijn doorzettingsvermogen.

Wat doet Latch Go

Het probleem dat REMOTE wil aanpakken luidt als volgt: door het niet kunnen afsluiten van de persoonlijke kamerdeur worden er persoonlijke bezittingen weggehaald of verplaatst, waar de desbetreffende persoon niet van op de hoogte is. Deze persoon voelt hierdoor een gebrek aan privacy en veiligheid.

REMOTE geeft consumenten een oplossing voor dit probleem door de mogelijkheid te bieden een binnendeur zonder slot af te kunnen sluiten. Hierdoor ontstaat er voor de consument een mogelijkheid om zijn/haar privacy en veiligheid te waarborgen.

REMOTE heeft een slot ontwikkeld genaamd Latch Go. Dit is een mobiel slot dat zonder montageschade bevestigd kan worden op de deurklink van een binnendeur die naar binnen toe open gaat. Wanneer het slot is bevestigd, is de deurklink volledig afgeschermd. Het slot is zo ontworpen, dat wanneer de deurklink naar beneden wordt gedrukt, de werking van de deurklink wordt geblokkeerd. Hierdoor kan de deur alleen worden geopend door de persoon die beschikt over de sleutel van Latch Go. Wanneer het slot wordt geforceerd om alsnog binnen te komen, zal er schade ontstaan aan de deurklink en/of het kozijn.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand